Bal Las- en Machinebedrijf b.v. is een professionele en ijzersterke partner op het gebied van las- en zwaarder constructiewerk. In 1973 richtte onze grondlegger Adrie Bal zijn eigen lasbedrijf op. Sinds die tijd is ons bedrijf uitgegroeid tot een door vele opdrachtgevers gewaardeerd toeleveringsbedrijf dat zich bezig houdt met het produceren en bewerken van staalconstructiedelen voor diverse marktsectoren. 

Bal Las- en Machinebedrijf b.v. in Heteren nabij Arnhem is centraal gelegen langs de A50. Vanwege de nabijheid van de A12 en A15 is een goede bereikbaarheid gewaarborgd. Bal Las- en Machinebedrijf b.v. legt zich toe op het leveren van producten waaraan hoge eisen gesteld worden. Onze laswerkzaamheden kunnen gekwalificeerd worden uitgevoerd volgens de normen EN-ISO 9606-1:2013, AWS D1.1 en ASME IX.

Bal Las- en Machinebedrijf b.v. is ISO-9001, NEN-EN 1090 en VCA* gecertificeerd en is in staat om snel en flexibel in te spelen op specifieke wensen van opdrachtgevers. Een team van ca. 20 gemotiveerde vakmensen staat gereed om de meest uiteenlopende opdrachten tegen een scherpe prijs en korte levertijd te realiseren.

Prijsvergelijking is altijd zinvol. Neemt u daarom gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Uiteraard zijn wij graag bereid om uw wensen en onze mogelijkheden met u te bespreken.
  welkom_website